Delegacija Novosadskog sajma u poseti Poljoprivrednom sajmu u Češkoj

Generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković i Izvršni direktor za sajamsku delatnost, Boris Nadlukač, posetili su međunarodni poljoprivredni sajam Zemlja hraniteljka (Země živitelka), koji se održava u Češkim Buđejovicama, od 25. do 30. avgusta.

Direktor Slobodan Cvetkovic i ministar poljoprivrede R Ceske Zdenek Nekula

Tom prilikom, generalni direktor Sajma, Slobodan Cvetković imao je susret sa ministrom poljoprivrede Republike Češke, Zdenek Nekulom, kao i sa rukovodstvom međunarodnog poljoprivrednog sajma u Buđojevicama i predstavnicima udruženja proizvođača agrarne mehanizacije, sa kojima su vođeni razgovori o potencijalnom nastupu Češke Republike i njihovih kompanija na narednom, jubilarnom 90. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Direktor Slobodan Cvetkovic i predstavnici udruzenja agrarne mehanizacije

Razmenjena su iskustva u okviru organizacije i svih aktivnosti vezane za sajamsku industriju, o tekućim problemima, ali i o perspektivama i razvoju sajamske industrije u budućnosti.

Posetu je organizovala Ambasada Republike Češke u Beogradu.

Podsećamo, Zemlja partner 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma bila je Češka Republika, koja se predstavila kolektivnim nastupom kompanija, firmi i saveza u oblasti agrara.

Agencijaza energetiku

GNoviSad 970x90 1  

NOVOSADSKI SAJAM • NOVI SAD FAIR • MESSE NOVI SAD • FOIRE DE NOVI SAD • FIERA DI NOVI SAD • НОВОСАДСКАЯ ЯРМАРКА